SEPTEMBER, höst- eller sommarmånad? Jag håller fast vid sångstrofen ”juli, augusti och SEPTEMBER, härlig sommar är det då…” Men visst har sommaren rusat iväg, fast OJ, vad mycket vi har hunnit med! Sångkvällar i många sommarhem, Trefaldighetshelg i Vinnersjö, sångstunder på torg runt om i Sverige och Norge, konserter på Öland, både med fullt komp- Stephan Berg Band – och ensamma intima. Tältmöteshelger i Blekinge, konferenser- stora och små, nära och fjärran, gudstjänster och sommarfester. Ja, sommaren 2019 går till historien som vår mest hektiska sommar! Vi har inte blivit så brunbrända som andra somrar, men vilken värme vi sparat inför kyliga höstkvällar! Alla möten med goda vänner, gamla och nya bekantskaper, fantastisk respons och genuin värme vi fått möta har verkligen varit överväldigande och tacksamheten är stor från vår sida! Som ni ser har vi uppdaterat hemsidan och fyllt på med nya proffsiga bilder tagna av vår vän Kjell Post, Irsta Fotostudio. Det är vi otroligt glada och tacksamma för!

Nu ser vi fram emot en fullspäckad höst och hoppas att vi någonstans får möta just DIG!

Blickar framåt…