Månaden tog visst en rivstart! Men här har vi vilat så mycket vi kunnat efter en lång hektisk tid. Familjen får sitt och vi får andas i ett lugnare tempo. Mycket sömn och promenader och NU är vi fulladdade igen! Vi har haft lite mindre möten och samlingar de sista veckorna, men nu drar det igång igen och vi känner stor förväntan på denna höst. Massor av spännande projekt och utmaningar planeras och det känns så kul att få vara med om allt detta just nu. Återkommer mer om detta senare.

Idag drar vi över till Norge igen för sångmöten i Jaren ikväll och Grua imorgon kväll. Vi besökte dessa församlingar, pingstförsamlingar, i mars tidigare i år och ser fram emot återseendet. På onsdag återser vi Beitostölen än en gång, men denna gång i annan regi. Sangfest tors-sön på Radisson Blue och vi är några svenska på plats bl a Emilia Lindberg, Mathilda Röjdemo och vi. Detta ska bli så trevligt! Den helgen avslutar vi med ett sångmöte i Jessheim dessutom.

Skaffade oss en läsfotölj här hemma för någon vecka sedan och läsandet har tagits upp efter mååånga ljudböcker. Torsdag-fredag lades tid till att både börja och avsluta läsning av Lise Karlsens nya bok, Håpet er i Guds löfter. Rekommenderas! En lättläst och inspirerande bok om hennes och Ludviks liv. Lise och Ludvik som grundade Evangeliesenteret, ett fantastiskt arbete för att ta hand om de svaga i samhället. Fler bokrecensioner kommer komma då vi under våren och sommaren samlat på oss mycket ny litteratur, många skrivna av goa vänner till oss.

Är tacksamma för alla som ber för oss! Vi känner oss verkligen burna. Önskar er alla en fin helg och Guds välsignelse.

Kram Sarah & David