Om oss

 David är pianist/keyboardist och har arbetat som musiker på heltid i perioder, bl a med Kjell Samuelson som han turnerat med i sju länder. Sarah är främst solisten i duon och har sin starka sida i storytelling, då de berättande sångerna ligger dem båda varmt om hjärtat.
Sarah & David (var för sig) är ofta anlitade som solister på begravningar i Arvika trakten, då David han fått många fina kontakter under sina tidigare år som begravningsrådgivare . Repertoaren  består  av allt från psalmer och välkända läsarsånger till visor och älskade countrymelodier. De försöker alltid hitta sin egen stil och vill sätta sin personliga prägel på välkända sånger. De sjunger ofta i olika kyrkor men även på servicehem, hembygdsgårdar och PRO-samlingar mm De blandar gärna sången och musiken med små anekdoter och roliga historier, vilket gör samlingarna lättsamma. Särskilt uppskattat är det när historien och bakgrunden till hur en sång kommit till och av vem vävs in.
Alla välkända sånger inbjuder till allsång och inte så sällan blir det även önskesånger. Sarah & David är båda ganska välkända inom sin genre runt om i Värmland, en del har sett dem på Kanal 10 och även Vision Norge som ofta visar musikklipp med paret. David var även med under tiden då populära ”Minns du sången” visades på SVT och paret har ibland sångprogram under det temat.